Meer Bewegen Voor Ouderen (MBVO)

U bent nog actief en fit en natuurlijk wilt u dat graag zo houden. Bewegen in het water is de ideale manier om uw botten en spieren sterk te houden, uw coördinatie te verbeteren en uw conditie op peil te houden zonder extra kans op blessures.

Naast al deze belangrijke voordelen is het natuurlijk ook leuk en gezellig om in groepsverband actief bezig te zijn. Vakbekwame leerkrachten geven les in ondiep water (1.20m) met een aangename temperatuur en op de achtergrond gezellige muziek.
__________

Rooster

>> Klik HIER voor het actuele zwemrooster <<
__________

Tarieven

MBVO

€ 6,00

Maandabonnement 1x per week MBVO of 1x per week banen- & recreatief zwemmen

€ 19,50

Maandabonnement onbeperkt MBVO of banen- & recreatief zwemmen

€ 26,50

Jaarkaart 1x per week MBVO of 1x per week banen- & recreatief zwemmen

€ 156,00

Jaarkaart onbeperkt MBVO of banen- & recreatief zwemmen

€ 260,00


__________

Speciaal voor M.B.V.O. zijn er verschillende maand- en jaarabonnementen verkrijgbaar. Met deze abonnementen wordt u lid van De Warande, waarbij u gebruik kunt maken van de vele faciliteiten van het zwembad. Dit zwembad is zeer geschikt voor 'ouderen' die minimaal één keer per week deel willen nemen aan M.B.V.O. Let wel op, de abonnementen zijn persoonsgebonden.

Maandelijks lidmaatschap M.B.V.O.
Een lidmaatschap M.B.V.O. is een maandabonnement die door middel van een automatische incasso maandelijks van uw rekening wordt afgeschreven. Er wordt onderscheidt gemaakt in twee verschillende maandelijkse lidmaatschappen, namelijk:

1. Maandelijks abonnement 1x per week
Met dit abonnement kunt u éénmaal per week deelnemen aan M.B.V.O.. Hierbij maakt het niet uit op welke dag u hieraan deelneemt, dit is geheel vrijblijvend. Heeft u een keer geen zin om deel te nemen aan de M.B.V.O. les dan kunt u er ook voor kiezen om in dezelfde week banen te zwemmen. Ongebruikte ritten kunnen niet worden meegenomen naar de volgende week.

2. Maandelijke abonnement onbeperkt
Met dit abonnement kunt u aan alle M.B.V.O. lessen deelnemen. Zoals de naam al prijsgeeft zit dus geen maximum aantal deelnames aan, het is echt onbeperkt. Naast de M.B.V.O lessen kunt u ook onbeperkt banenzwemmen.

Jaarabonnement M.B.V.O.
Wilt u liever de kosten van een jaar M.B.V.O. in één keer betalen, dan is een jaarabonnement een goede optie. Dit is omgerekend het goedkoopste abonnement. Ook voor de jaarabonnementen is er onderscheidt gemaakt in twee verschillende abonnementen:

1. Jaarabonnement 1x per week
Gelijk aan het maandelijkse 1x per week abonnement kunt u éénmaal per week deelnemen aan M.B.V.O.. Ongebruikte ritten kunnen niet worden meegenomen naar de volgende week. In plaats van M.B.V.O. kunt u er in dezelfde week voor kiezen om deel te nemen aan banenzwemmen.

2. Jaarabonnement onbeperkt
Gelijk aan het maandelijkse onbeperkte abonnement kunt u aan alle M.B.V.O. lessen deelnemen. Zoals de naam al prijsgeeft zit geen maximum aantal deelnames aan, dit is echt onbeperkt. Naast alle M.B.V.O. lessen kunt u ook onbeperkt banen zwemmen.
__________

Inschrijven
Om lid te worden van De Warande schrijft u zich via de receptie in.

Voor de maandabonnementen wordt er een automatisch incasso afgesloten waarbij u de eerste maand aan de receptie voldoet. De volgende maanden worden vervolgens van uw rekening afgeschreven. Het voordeel van dit lidmaatschap is dat deze per maand opzegbaar is.

Voor een jaarabonnement wordt het hele bedrag gelijk bij de receptie voldaan. Na de betaling kunt u een jaar aquasporten bij De Warande!

>>> Klik hier voor de algemene voorwaarden <<<
__________

Opzeggen lidmaatschap M.B.V.O.
Wilt u uw maandelijkse abonnement M.B.V.O. opzeggen? Klik dan op het opzegformulier M.B.V.O. Houdt hierbij wel rekening met een maand opzegtermijn.

>>> opzegformulier M.B.V.O <<<
__________

21-08-2018

ZOMERROOSTER 1 DINSDAG

07:00 - 19:00 uur
RECREATIEF ZOMER
50m sportbad
> Toelichting

??:?? - 19:00 uur
RECREATIEF ZOMER
buitenpark
> check de openingstijd hier

09:15 - 10:00 uur
AQUAFITNESS
25m bad

10:15 - 12:15 uur
RECREATIEFZWEMMEN
25m bad & doelgroepenbad

10:45 - 11:15 uur
FLOATFIT HIIT
> inschrijven
50m sportbad

12:45 - 13:30 uur
M.B.V.O.
25m bad

13:30 - 15:00 uur
RECREATIEFZWEMMEN
25m bad & doelgroepenbad

15:15 - 18:15 uur
ZWEM ABC
25m bad & doelgroepenbad

19:00 - 20:30 uur
BANENZWEMMEN
25m bad

19:15 - 20:00 uur
AQUAMIX
doelgroepenbad

20:15 - 21:00 uur
AQUABOOTCAMP
doelgroepenbad

20:45 - 21:15 uur
FLOATFIT HIIT
> inschrijven
25m bad

NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan hieronder aan om de nieuwsbrief van De Warande te ontvangen.

HET WEER IN OOSTERHOUT

Weersverwachting
Oosterhout
Weeronline.nl - Meer weer in Oosterhoutweeronline.nl Altijd jouw weer