EVENEMENTEN

Maandelijks organiseert De Warande verschillende evenementen voor alle doelgroepen. Alle informatie over aankomende evenementen is hier te lezen.
_______

DONDERDAG 5 JULI - AQUASPORT SUMMER PARTY

de zomer komt er weer aan en dit willen we samen met jou in stijl vieren! Op donderdag 5 juli zullen we het 25m bad en doelgroepenbad omtoveren tot een aquasportparadijs!

Tussen 19:15 uur en 21:00 uur zullen de reguliere lessen 'gepimpt' worden. Tijdens deze avond komen nu echt alle aquasporten voorbij onder begeleiding van een DJ! In beide zwembaden (25m bad en doelgroepenbad) worden er verschillende sporten gegeven op dezelfde muziek, u heeft zelf de keuze waar u aan mee wilt doen. Ben je moe? Rust dan even uit op de kant en doe weer mee wanneer je wilt! De les heeft een vrije inloop dus het is geen probleem als je wat later bent..

De losse entreeprijs is € 10,- per persoon, alle aquasport abonnementen (1x per week of onbeperkt) zijn ook geldig! Aan het einde van de summerparty drinken we samen een cocktail om de zomer goed in te luiden.

Hopelijk tot dan!
______

VRIJDAG 6 JULI - FLOATFILM

De derde editie van FLOATFILM staat weer voor de deur! Een film kijken is leuk, maar ooit wel eens een film op een een luchtbed in het water gezien? Dit kan op vrijdagavond bij De Warande!

Luchtbed
Neem je eigen opblaasbed, dier, ananas of flamingo mee en geniet van de film! Ook zal de beweegbare bodem omhoog staan als je niet in het bezit bent van een opblaasbed/dier.

Filmavond
Welke film er gaat draaien houden we nog even geheim! We kunnen wel verklappen dat de film een Nederlandstalige animatiefilm is.. Na de film is er nog tijd om lekker vrij te spelen tijdens het discozwemmen!

Floatfilm is geschikt voor kinderen met en zonder zwemdiploma, we vragen bij kinderen zonder zwemdiploma wel een volwassen begeleider mee.

Kosten
Kaartjes zijn voor €5,- verkrijgbaar bij de receptie van De Warande.. Maar koop je alvast een ticket via onze webwinkel? Dan krijg je 50 cent korting per ticket!

Tijd
Aanvang floatfilm: 18:45 uur in het doelgroepenbad
Einde floatfilm: 20:45 uur

Kinderfeestje?
Wil jij een kinderfeestje vieren tijdens de Floatfilm? Dit kan! Online tickets (met korting) zijn onbeperkt verkrijgbaar. Een feestelijk menu voor de film is ook mogelijk in overleg met Brasserie de Warande. Bespreek de mogelijkheden met de brasserie via:

Tel: 0162 48 97 04
E-mail: info@brasseriedewarande.nl
______

17-07-2018

ZOMERROOSTER 2 DINSDAG

07:00 - 19:00 uur
RECREATIEF ZOMER
50m sportbad
> Toelichting

??:?? - 19:00 uur
RECREATIEF ZOMER
buitenpark
> check de openingstijd hier

10:00 - 10:45 uur
M.B.V.O.
25m bad

11:00 - 12:00 uur
RECREATIEFZWEMMEN
25m bad & doelgroepenbad

19:00 - 19:45 uur
AQUAJOGGING
25m bad

20:00 - 21:00 uur
BANENZWEMMEN
50m sportbad

20:15 - 20:45 uur
FLOATFIT
> inschrijven
25m bad

NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan hieronder aan om de nieuwsbrief van De Warande te ontvangen.

HET WEER IN OOSTERHOUT

Weersverwachting
Oosterhout
Weeronline.nl - Meer weer in Oosterhoutweeronline.nl Altijd jouw weer