Horeca

GENIETEN …

Brasserie De Warande maakt een bezoek aan Recreatieoord de Warande compleet.
Na het zwemmen, sporten of lekker spelen wil je toch even gezellig nagenieten in onze mooie brasserie of op het heerlijke zonnige terras ?
Laat je verrassen door de uitgebreide menukaart waar wij gebruik maken van pure ingrediënten en alles vers bereiden. Proef één van onze inmiddels beroemde tosti’s.
Een heerlijke kop koffie welke met veel liefde op Italiaanse wijze wordt bereid of een geurende verse muntthee. Natuurlijk wel met een (warme) appelflap of worstenbroodje. Een koud biertje van de tap of een smoothie met banaan, kokos en honing? Dat is puur genieten!

Ben je geen zwemmer maar wil je wel genieten van al dit lekkers?
Dat kan natuurlijk ook. Wij zijn gevestigd in het zwembad maar vrij toegankelijk voor iedereen dus ook voor de niet-zwemmers.

De brasserie is het gehele jaar 7 dagen in de week geopend. In de maanden mei tot en met half september is eveneens de cafetaria bij het buitenbad geopend.

Het gehele jaar door bieden wij de mogelijkheid om een kinderfeestje bij ons te vieren in combinatie met een activiteit in of rondom het recreatieoord. Vooraf reserveren is het enige vereiste. Ook de HIGH TEA is van tevoren te reserveren. Het is genieten van alle heerlijkheden die worden voorgeschoteld.

Ben je als bedrijf of familie op zoek naar een geschikte locatie voor een event, feest, borrel of receptie? Dan is de brasserie een bijzonder verrassende locatie. In samenspraak maken wij een passende offerte. Wij verzorgen ontbijtbuffetten, lunchbuffetten, diner, borrel- of receptiearrangementen, BBQ-avonden, enz.
Op zoek naar een vergaderruimte als vereniging of ZZP’er? Ook dan kan je bij ons terecht. Flexibiliteit staat bij ons voorop; wij denken graag mee en maken een offerte op maat. En … wij hebben voldoende “gratis” parkeergelegenheid.

Nog niet bij ons geweest? Dan wordt het de hoogste tijd om eens kennis te komen maken met onze locatie en al het lekkers wat wij te bieden hebben want … het is altijd tijd om te genieten!

Openingstijden:

Brasserie:
maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 20:00 uur
zaterdag & zondag van 10:00 tot 18:00 uur *

Cafetaria:
maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 19:00 uur
zaterdag & zondag van 10:00 tot 18:00 uur *

* langer geopend bij wedstrijden en overige activiteiten

Contact:

Antoine & Monique van Beijnen
www.brasseriedewarande.nl

21-08-2017

zomerrooster Maandag

07:00 - 19:00 uur
RECREATIEFZWEMMEN ZOMER
50m sportbad

10:00/12:00 - 19:00 uur
Buitenpark open?
Check deze link!

13:00 - 17:00 uur
EXTRA OPEN
25m bad & doelgroepenbad
entree €6,-

NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan hieronder aan om de nieuwsbrief van De Warande te ontvangen.

HET WEER IN OOSTERHOUT

Weersverwachting
Oosterhout
Weeronline.nl - Meer weer in Oosterhoutweeronline.nl Altijd jouw weer