nieuws, acties en events

Extra activiteiten 14 t/m 24 augustus

EXTRA ACTIVITEITEN 25M.- & DOELGROEPENBAD:
Tot en met donderdag 24 augustus is van 13:00-17:00 uur het 25m & doelgroepenbad extra geopend. (entree €6,- met dit ticket kun je ook naar buiten en het 50m bad)

EXTRA ACTIVITEITEN 50M. BAD
Heeft jouw kind nog geen zwemdiploma maar wil je wel naar buiten kunnen? Dan ligt er deze week op di. t/m vr. van 10:00 tot 17:00 uur een dwarslijn in het ondiepe deel van het 50m bad (entree €6,- met dit ticket kun je ook naar 25m bad)

BUITENPARK
Uiteraard is het buitenpark gewoon van 10:00 – 19:00 uur geopend.
____________

vrijdag 25 augustus - Warande UNITED 2017

Zet deze datum in je agenda!

wat: Warande UNITED 'het sportieve feest van het jaar!'
wanneer: vr. 25 aug. 2017
waar: Recreatieoord de Warande
hoe laat: 10:00 - 17:00 uur

YES, het programma rond! Op vrijdag 25 augustus tussen 10:00 en 17:00 uur kun je de hele dag genieten van de leukste sport-activiteiten.

Leef je uit tussen de bomen bij GibbonSport of duik met perslucht in het diepe bad met One2Dive. Maar ook longboarden met Ride Along Activities kun je de hele dag proberen.

Ook onze eigen activiteiten zoals Floatfit en Aquabootcamp beginnen elk half uur vanaf 11:00. En de echte actievelingen kunnen vanaf 13:00 elk uur mee racen over meer dan 32 meter stormbaan!

Mocht je na een hele dag intensief sporten (of relaxen) nog niet moe zijn? Ga dan helemaal los op de beats van DJ PIM tijdens de schuim(summer)party van het discozwemteam http://bit.ly/2i7KODe 19:15 - 21:30 uur.
____________

COMBI ACTIE: MASSAGE, ZWEMMEN EN EEN DRANKJE

Zwem baantjes op geheel eigen tempo, geniet vervolgens van een ontspanningsmassage en tot slot een heerlijk drankje bij brasserie de Warande. Voor slechts € 50,- (normaal € 70,-) geniet u van deze combi actie welke bestaat uit:

banenzwemmen
Er kan de hele dag worden gezwommen in het 25-meterbad of het sportbad van Recreatieoord de Warande. Zwem hier geheel op eigen tempo uw baantjes. Voor de fanatieke zwemmers hebben we 2 speciale doorzwembanen.

ontspanningsmassage
Een heerlijke ontspanningsmassage op afspraak met een totale duur van een uur. Dit uur wordt geheel verzorgd door fysiotherapie de Warande welke ook gevestigd is binnen het recreatieoord.

drankje naar keuze
Geniet tot slot van een heerlijk drankje naar keuze in brasserie de Warande.

Heeft u interesse? Vraag meer informatie of een afspraak bij Fysiotherapie de Warande via: info@fysiotherapie-warande.nl. Zij zullen alles voor u regelen zodat u heerlijk kunt genieten van een dagje in- en ontspanning!


__________

KRAAMCADEAU

Tip! Geef een 10-badenkaart babyzwemmen als kraamcadeau! De 10-badenkaart is een jaar geldig.
Tarief: € 50,00
__________

ACTIE: BEN JIJ BEVALLEN?

Speciaal voor al onze zwangere mama's (to be) die mee doen met de Aquafitness voor zwangeren les hebben we een hele leuke actie...

Ben je bevallen van je kleintje? Stuur ons een geboortekaartje en dan ontvang jij een GRATIS proefles om heerlijk samen te komen baby zwemmen.

Stap voor stap worden de kleintjes met oefeningen, liedjes en spelletjes vertrouwd gemaakt met het water. Bewegen in het water heeft een positieve invloed op de ontwikkeling van de motoriek en coördinatie van je kindje. Kinderen die vrij in het water bewegen, kunnen later meer ontspannen leren zwemmen.

(we adviseren om pas na de eerste inenting (6-9 weken) te komen spetteren in ons lekkere warme water)

21-08-2017

zomerrooster Maandag

07:00 - 19:00 uur
RECREATIEFZWEMMEN ZOMER
50m sportbad

10:00/12:00 - 19:00 uur
Buitenpark open?
Check deze link!

13:00 - 17:00 uur
EXTRA OPEN
25m bad & doelgroepenbad
entree €6,-

NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan hieronder aan om de nieuwsbrief van De Warande te ontvangen.

HET WEER IN OOSTERHOUT

Weersverwachting
Oosterhout
Weeronline.nl - Meer weer in Oosterhoutweeronline.nl Altijd jouw weer