nieuws, acties en events

Zijn jouw kinderen tussen de 4 en 12 jaar?

Dan kun jij ons goed helpen door onze korte vragenlijst in te vullen!

De Warande is al een lange tijd actief op Facebook. Wij willen middels deze vragenlijst weten hoe relevant jij de Facebookpagina van de Warande vindt, zodat wij de toekomstige posts beter kunnen laten aansluiten op jouw wensen en behoeften.

Door te klikken op de onderstaande link kom je bij de vragenlijst, het invullen duurt circa 3 minuten: KLIK HIER VOOR DE LINK

Of plak dit in de url-balk: https://goo.gl/forms/3avnjbnC7837ff0P2

Wij willen je bij voorbaat vriendelijk bedanken voor het invullen van de vragenlijst.
___________

HERFSTVAKANTIE: ma 16 / wo 18 OKTOBER - ZWEMFUN

Het weer wordt langzaam weer wat kouder en de blaadjes vallen van de bomen.. Dit betekent dat de herfstvakantie eraan komt! Gelukkig is er ook in de herfstvakantie van alles te doen bij De Warande.
Aquakids

Op maandag 16 oktober - en woensdag 18 oktober van 13:30 tot 17:00 uur is het 25m bad omgetoverd tot een groot speelparadijs. Met allerlei opblaaskussens, matten en andere leuke spellen hoef je jezelf geen moment te vervelen.

Er schijnen zelfs 'bladeren' van de bomen te vallen in het zwembad van De Warande. Vind jij dat ene 'goude blaadje', dan maak je kans op leuke prijzen..

© Gerben Pul Fotografie
__________

FLOATFILM avond - film: Huisdieren geheimen (NL) 20 OKTOBER

Altijd al een ''spetterende'' film op je opblaas-bedje of vanaf het bubbelbad willen kijken? Op 20 Oktober organiseert De Warande vanaf 18:45 de eerste FloatFilm avond. Neem gezellig je opblaas dier mee naar de film Huisdier geheimen (NL-versie) die om 19:00 begint.

Is dat alles? NEE! maandag 16 en woensdag 18 oktober zijn er namelijk ook nog twee middagen vol zwemplezier (13:30 tot 17:00 uur).

Kaarten kan je vanaf nu kopen via: https://www.webkassa.sportbedrijf.oosterhout.nl/dagkaarten/

Wil je naar alle drie de zwemactiviteiten? koop dan op maandag 16 oktober jouw passe-partout bij de receptie van De Warande!
__________

NIEUW: WIJZIGING AANPAK INHAALLESSEN ZWEM ABC

Afgelopen periode hebben wij het proces van de inhaallessen geëvalueerd. Wij constateren dat helaas te vaak en te gemakkelijk zwemlessen worden afgemeld. Het inhalen van deze lessen tijdens de reguliere zwemles zorgde voor veel onrust voor de zwemleskinderen. Kinderen krijgen op deze manier niet de aandacht die ze verdienen.

vanaf dinsdag 26 september worden de afgemelde zwemlessen niet tijdens de reguliere zwemles ingehaald, maar worden er vier inhaalmomenten georganiseerd naast de reguliere lessen. Men kan zich voor deze inhaallessen opgeven als men daadwerkelijk een keer afwezig is geweest.

>> Lees hier de volledige brief die naar alle zwemles ouders verstuurd is <<

© Gerben Pul Fotografie
__________

COMBI ACTIE: MASSAGE, ZWEMMEN EN EEN DRANKJE

Zwem baantjes op geheel eigen tempo, geniet vervolgens van een ontspanningsmassage en tot slot een heerlijk drankje bij brasserie de Warande. Voor slechts € 50,- (normaal € 70,-) geniet u van deze combi actie welke bestaat uit:

banenzwemmen
Er kan de hele dag worden gezwommen in het 25-meterbad of het sportbad van Recreatieoord de Warande. Zwem hier geheel op eigen tempo uw baantjes. Voor de fanatieke zwemmers hebben we 2 speciale doorzwembanen.

ontspanningsmassage
Een heerlijke ontspanningsmassage op afspraak met een totale duur van een uur. Dit uur wordt geheel verzorgd door fysiotherapie de Warande welke ook gevestigd is binnen het recreatieoord.

drankje naar keuze
Geniet tot slot van een heerlijk drankje naar keuze in brasserie de Warande.

Heeft u interesse? Vraag meer informatie of een afspraak bij Fysiotherapie de Warande via: info@fysiotherapie-warande.nl. Zij zullen alles voor u regelen zodat u heerlijk kunt genieten van een dagje in- en ontspanning!

__________

KRAAMCADEAU

Tip! Geef een 10-badenkaart babyzwemmen als kraamcadeau! De 10-badenkaart is een jaar geldig.
Tarief: € 50,00
__________

ACTIE: BEN JIJ BEVALLEN?

Speciaal voor al onze zwangere mama's (to be) die mee doen met de Aquafitness voor zwangeren les hebben we een hele leuke actie...

Ben je bevallen van je kleintje? Stuur ons een geboortekaartje en dan ontvang jij een GRATIS proefles om heerlijk samen te komen baby zwemmen.

Stap voor stap worden de kleintjes met oefeningen, liedjes en spelletjes vertrouwd gemaakt met het water. Bewegen in het water heeft een positieve invloed op de ontwikkeling van de motoriek en coördinatie van je kindje. Kinderen die vrij in het water bewegen, kunnen later meer ontspannen leren zwemmen.

(we adviseren om pas na de eerste inenting (6-9 weken) te komen spetteren in ons lekkere warme water)

17-10-2017

ROOSTER DINSDAG

07:00 - 10:00 uur
BANENZWEMMEN
50m sportbad

07:15 - 07:45 uur
FLOATFIT (aanmelden verplicht)
25m bad

09:15 - 10:00 uur
AQUAFITNESS
25m bad

10:15 - 12:15 uur
RECREATIEFZWEMMEN
25m bad & doelgroepenbad

12:00 - 13:30 uur
BANENZWEMMEN
50m sportbad

12:45 - 13:30 uur
M.B.V.O.
25m bad

13:30 - 15:00 uur
RECREATIEF ZWEMMEN
25m bad & doelgroepenbad

15:30 - 17:45 uur
ZWEM ABC (INHAAL)
25m bad & doelgroepenbad

16:00 - 18:00 uur
BANENZWEMMEN
50m sportbad

19:15 -20:15 uur
BANENZWEMMEN
25m bad

19:15 - 20:00 uur
AQUAMIX
doelgroepenbad

20:15 - 21:00 uur
AQUABOOTCAMP
doelgroepenbad

NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan hieronder aan om de nieuwsbrief van De Warande te ontvangen.

HET WEER IN OOSTERHOUT

Weersverwachting
Oosterhout
Weeronline.nl - Meer weer in Oosterhoutweeronline.nl Altijd jouw weer