Partners

Brasserie de Warande
Na het zwemmen, sporten of lekker spelen wil je toch even gezellig nagenieten in onze mooie brasserie of op het heerlijke zonnige terras ?
Laat je verrassen door de uitgebreide menukaart waar wij gebruik maken van pure ingrediënten en alles vers bereiden. Proef één van onze inmiddels beroemde tosti’s.

Een heerlijke kop koffie welke met veel liefde op Italiaanse wijze wordt bereid of een geurende verse muntthee. Natuurlijk wel met een (warme) appelflap of worstenbroodje. Een koud biertje van de tap of een smoothie met banaan, kokos en honing? Dat is puur genieten!

kijk voor meer informatie op:
www.brasseriedewarande.nl

GibbonSport
Bekijk de Warande vanuit de boom tijdens het Monkeyklimmen, strijd en werk samen op onze zeskamp onderdelen zoals de stormbaan, schiet in de roos bij het boogschieten, vaar op een vlot of speel Lord of the Rings met ons spectaculaire spel Archerytag.

En nieuw bij GibbonSport in 2018: stap op onze Stappalen en ga hoog, hoger hoogst! Wie durft? Of cruise door het prachtige natuurgebied de Vrachelse Heide op onze FAT-bikes. En vet zijn ze!

GibbonSport biedt groepsactiviteiten aan in de vorm van Outdoor-Challenges. Dit zijn combinaties van activiteiten waarbij teams het tegen elkaar opnemen. Deze Outdoor-Challenges zijn ideaal voor schoolgroepen, bedrijven en sportteams (van 10 tot 200 pers.) en kun je zelf samenstellen.

En natuurlijk kun je bij ons terecht voor jouw avontuurlijke kinderfeest!
De activiteiten bij GibbonSport zijn altijd inclusief zwemmen!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk voor meer informatie en reserveringen op: www.gibbonsport.nl

--------------------------------------
Fysiotherapie de Warande
Fysiotherapie De Warande is gevestigd in het gelijknamige recreatieoord. De praktijk heeft een behandelkamer met een grote diversiteit aan oefenmaterialen. Daarnaast maken we gebruik van het doelgroepenbad voor hydrotherapie. U kunt bij ons terecht met alle soorten aandoeningen en blessures. Binnen de praktijk geven we (sport)fysiotherapie, runningtherapie, hydrotherapie, medical taping, (sport)massages en cupping. Hier krijgt u in een aangename sfeer de fysiotherapeutische behandeling die bij u past en die u wenst.

Kijk voor meer informatie op
www.fysiotherapie-warande.nl

--------------------------------------
NAC Kidsclub - Young Yellow Army
NAC hecht erg veel waarde aan zijn jeugdteams en zijn jeugdige fans. Daarom hebben zij de Kidsclub 'Young Yellow Army' opgericht. Dit 'leger' is bedoeld voor kinderen en fans in de leeftijd van 0 tot en met 16 jaar.

De club organiseert diverse leuke activiteiten voor de kinderen zoals de line-up van kinderen, die mee mogen lopen met de spelers en de rustactiviteit bij een wedstrijd van NAC. Op de Young Yellow Army activiteitenkalender staan verscheidende NAC activiteiten, die ook op Recreatieoord de Warande gaat plaatsvinden.

Kijk voor meer informatie op:
www.nac.nl/kidsclub

--------------------------------------
Mom in Balance
De ambitie van Mom in Balance is zoveel mogelijk (aanstaande) moeders zich sterk en energiek te laten voelen, de juiste keuzes te laten maken om volop te genieten van het moederschap in combinatie met het behouden van je persoonlijke ambities en doelen.

De stoere mom's (to be) uit regio Oosterhout trainen iedere dinsdagavond op het park in de buitenlucht van Recreatieoord De Warande. 'Wij brengen en houden graag 'aanstaande' moeders in top conditie voor een energieke balans tussen jezelf, werk en gezin.'

Kijk voor meer informatie op
www.mominbalance.nl

www.mominbalance.com/nederland/nl/locations/oosterhout
Gebruik de actiecode MOMPRF en krijg een gratis proefles!

21-08-2018

ZOMERROOSTER 1 DINSDAG

07:00 - 19:00 uur
RECREATIEF ZOMER
50m sportbad
> Toelichting

??:?? - 19:00 uur
RECREATIEF ZOMER
buitenpark
> check de openingstijd hier

09:15 - 10:00 uur
AQUAFITNESS
25m bad

10:15 - 12:15 uur
RECREATIEFZWEMMEN
25m bad & doelgroepenbad

10:45 - 11:15 uur
FLOATFIT HIIT
> inschrijven
50m sportbad

12:45 - 13:30 uur
M.B.V.O.
25m bad

13:30 - 15:00 uur
RECREATIEFZWEMMEN
25m bad & doelgroepenbad

15:15 - 18:15 uur
ZWEM ABC
25m bad & doelgroepenbad

19:00 - 20:30 uur
BANENZWEMMEN
25m bad

19:15 - 20:00 uur
AQUAMIX
doelgroepenbad

20:15 - 21:00 uur
AQUABOOTCAMP
doelgroepenbad

20:45 - 21:15 uur
FLOATFIT HIIT
> inschrijven
25m bad

NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan hieronder aan om de nieuwsbrief van De Warande te ontvangen.

HET WEER IN OOSTERHOUT

Weersverwachting
Oosterhout
Weeronline.nl - Meer weer in Oosterhoutweeronline.nl Altijd jouw weer