Partners

GibbonSport

GibbonSport biedt recreatieve outdoor-activiteiten aan, waarbij klimmen, avontuur en samenwerkend bewegen centraal staan. Denk hierbij aan activiteiten als vlot bouwen, tokkelen, monkeyklimmen, teambuiding, boogschieten, slacklinen en 'Achery Attack'. Voor deze activiteiten gebruiken we de groene omgeving van Recreatieoord De Warande. Daarnaast bieden de omliggende sportparken veel mogelijkheden om keuzeprogramma’s op maat aan te bieden voor uw sportieve bedrijfsuitje, kinderfeestje of schoolsportdag.

Kijk voor meer informatie op
www.gibbonsport.nl

--------------------------------------
Fysiotherapie de Warande

Fysiotherapie De Warande is gevestigd in het gelijknamige recreatieoord. De praktijk heeft een behandelkamer met een grote diversiteit aan oefenmaterialen. Daarnaast maken we gebruik van het doelgroepenbad voor hydrotherapie. U kunt bij ons terecht met alle soorten aandoeningen en blessures. Binnen de praktijk geven we (sport)fysiotherapie, runningtherapie, hydrotherapie, medical taping, (sport)massages en cupping. Hier krijgt u in een aangename sfeer de fysiotherapeutische behandeling die bij u past en die u wenst.

Kijk voor meer informatie op
www.fysiotherapie-warande.nl

--------------------------------------
NAC Kidsclub - Young Yellow Army
NAC hecht erg veel waarde aan zijn jeugdteams en zijn jeugdige fans. Daarom hebben zij de Kidsclub 'Young Yellow Army' opgericht. Dit 'leger' is bedoeld voor kinderen en fans in de leeftijd van 0 tot en met 16 jaar.

De club organiseert diverse leuke activiteiten voor de kinderen zoals de line-up van kinderen, die mee mogen lopen met de spelers en de rustactiviteit bij een wedstrijd van NAC. Op de Young Yellow Army activiteitenkalender staan verscheidende NAC activiteiten, die ook op Recreatieoord de Warande gaat plaatsvinden.

Kijk voor meer informatie op:
www.nac.nl/kidsclub

--------------------------------------
Mom in Balance

De ambitie van Mom in Balance is zoveel mogelijk (aanstaande) moeders zich sterk en energiek te laten voelen, de juiste keuzes te laten maken om volop te genieten van het moederschap in combinatie met het behouden van je persoonlijke ambities en doelen.

De stoere mom's (to be) uit regio Oosterhout trainen iedere dinsdagavond op het park in de buitenlucht van Recreatieoord De Warande. 'Wij brengen en houden graag 'aanstaande' moeders in top conditie voor een energieke balans tussen jezelf, werk en gezin.'

Kijk voor meer informatie op
www.mominbalance.nl

www.mominbalance.com/nederland/nl/locations/oosterhout
Gebruik de actiecode MOMPRF en krijg een gratis proefles!

21-08-2017

zomerrooster Maandag

07:00 - 19:00 uur
RECREATIEFZWEMMEN ZOMER
50m sportbad

10:00/12:00 - 19:00 uur
Buitenpark open?
Check deze link!

13:00 - 17:00 uur
EXTRA OPEN
25m bad & doelgroepenbad
entree €6,-

NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan hieronder aan om de nieuwsbrief van De Warande te ontvangen.

HET WEER IN OOSTERHOUT

Weersverwachting
Oosterhout
Weeronline.nl - Meer weer in Oosterhoutweeronline.nl Altijd jouw weer