Aquasporten

Wist je dat je 20 tot 40% meer calorieën verbrandt in het water dan op het vaste land? Een ander voordeel is dat door de weerstand van het water je minder kans op blessures hebt.

Floatfit®

Dé nieuwe aquasport-hype nu ook in Oosterhout: Floatfit®. Doe mee met deze uitdagende 30 minuten HIIT workout, inclusief burpees, lunges, squats, mountain climbers, planks en alles op en in water!

Let op: Met een maximum van 20 plaatsen per les is inschrijven voor de Floatfit-les is noodzakelijk. Daarbij is het dus ook noodzakelijk dat u zich afmeld wanneer u niet aanwezig bent (vol=vol).

Schrijf je NU alvast in via deze link! Dan ben jij verzekerd van een matje. Kun je, om wat voor reden dan ook, toch niet deelnemen? Dan kan je ook via dit planningssysteem afmelden.

Uw inschrijving is alleen geldig wanneer u een bevestiging per e-mail van Recreatieoord de Warande heeft ontvangen.

Aqua bootcamp

Deze les, onder begeleiding van een enthousiaste instructeur, staat voor actie, snelheid en afwisseling. Haal het maximale uit jezelf en versterk je spieren doormiddel van de verschillende trap- en stoottechnieken van diverse gevechtssporten. De variatie van een intervaltraining met krachtige en explosieve bewegingen brengen je conditie naar topniveau.

Deze total body work-out, onder begeleiding van een instructeur variatie van een intervaltraining met actieve spelelementen maakt de training afwisselend en leuk!

Aquafitness

Doe mee met de ultieme work-out op opzwepende muziek en breng je lichaam ‘back in shape’! In heup- tot borstdiep water wordt je door spierversterkende oefeningen flink moe getraind. Geen fitnessapparaten meer gebruiken in de sportschool maar train al je spieren in het water zonder dat je spieren worden overbelast of dat er een schokbelasting optreedt.

Aquajogging

Beweeg lekker mee in het water. Met (hard) lopen in het water, met een wetbelt om je middel, verbeter je conditie en je uithoudingsvermogen maar ook je figuur! Swing mee op de muziek en train al je spiergroepen dus ook je BBB (borst, billen en benen).

Tarieven

Enkele les

€ 7,00

Maandabonnement 1x per week

€ 24,00 per maand *

Maandabonnement onbeperkt

€ 29,00 per maand *

Jaarkaart 1x per week

€ 208,00

Jaarkaart onbeperkt

€ 315,00

Eenmalige paskosten

€ 8,00


*betaling via automatische incasso

Tip: Met een 'maandabonnement onbeperkt'of een 'jaarkaart onbeperkt mag je ook tijdens de zomerperiode gebruik maken van het hele recreatieoord.

Automatische incasso

Onze abonnementen worden middels automatische incasso betaald. De eerste maand betaal je een lidmaatschap via pin of contant bij de receptie. Vanaf de tweede maand wordt het bedrag maandelijks geïncasseerd op de 10de of 26ste van de maand (voorafgaand van de nieuwe maand). Het lidmaatschap is per maand opzegbaar na de eerste twee maanden.

Lees de algemene voorwaarden voor een lidmaatschap aquasporten.

Inschrijven
Schrijf je nu in bij de receptie van de Warande voor het lidmaatschap aquasporten. Voor een enkele les hoef je je niet in te schrijven.

21-08-2017

zomerrooster Maandag

07:00 - 19:00 uur
RECREATIEFZWEMMEN ZOMER
50m sportbad

10:00/12:00 - 19:00 uur
Buitenpark open?
Check deze link!

13:00 - 17:00 uur
EXTRA OPEN
25m bad & doelgroepenbad
entree €6,-

NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan hieronder aan om de nieuwsbrief van De Warande te ontvangen.

HET WEER IN OOSTERHOUT

Weersverwachting
Oosterhout
Weeronline.nl - Meer weer in Oosterhoutweeronline.nl Altijd jouw weer