Discozwemmen

Na het spektakel van Warande United, organiseert de Warande ook DE start van het discozwem seizoen. Op vrijdag 25 augustus organiseren wij daarom DISCOZWEMMEN SPECIAL: SUMMER PARTY. Met heerlijke zomerse plaatjes van DJ Pim en leuke activiteiten kan je je de hele middag vermaken. Zo kan je proberen zo snel mogelijk over de hindernisbaan te komen en zo laag mogelijk te gaan bij het limbodansen. En oja, Wappie is er natuurlijk ook weer bij! Kom ook naar de Summer Party op De Warande, vrijdag 25 augustus vanaf 19:15 uur tot 21:30 uur !

Entree bedraagt 4 euro, deelname aan activiteiten is gratis. Bezoekers die er al de hele dag zijn, mogen natuurlijk blijven!
__________

LET OP: tijdens de zomervakantie is er GEEN discozwemmen op vrijdagavond.

Discozwemmen Elke vrijdagavond gaan de lichten uit en de discolampen aan en zet de DJ de Warande op z’n kop tijdens discozwemmen! Dans op de vetste beats, ren op de loopmat of kom bubbelen in de whirlpool.

Een keer in de zoveel tijd wordt er een thema-avond georganiseerd. Houd onze facebookpagina of website in de gaten. Kinderen zonder begeleiding zijn in bezit van een A zwemdiploma.

Tijden: 19:15 -20:45 uur
Tarief: €4,00

Kinderfeestje
Ben jij binnenkort jarig? Vier je verjaardagsfeestje tijdens discozwemmen. Voor een kinderfeest betaald u slechts € 3,50 per persoon. Dit is exclusief eten/drinken, mocht u wel een hapje willen eten neem dan contact op met Brasserie de Warande (info@brasseriedewarande.nl).

Aanvraagformulier discozwemmen kinderfeestje

21-08-2017

zomerrooster Maandag

07:00 - 19:00 uur
RECREATIEFZWEMMEN ZOMER
50m sportbad

10:00/12:00 - 19:00 uur
Buitenpark open?
Check deze link!

13:00 - 17:00 uur
EXTRA OPEN
25m bad & doelgroepenbad
entree €6,-

NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan hieronder aan om de nieuwsbrief van De Warande te ontvangen.

HET WEER IN OOSTERHOUT

Weersverwachting
Oosterhout
Weeronline.nl - Meer weer in Oosterhoutweeronline.nl Altijd jouw weer